четверг, 3 июня 2010 г.

Компанія Microsoft може випустити дві моделі стільникових телефонів

Компанія Microsoft може випустити дві моделі стільникових телефонів власної розробки цією весною. Про це повідомляє РБК daily з посиланням на зарубіжні ЗМІ. Джерела називають різні дати можливої появи телефонів на ринку - квітень, кінець весни або початок літа поточного року.

Це будуть телефони так званого проекту Pink. На відміну від інформації, що раніше з'являлася, про розробки мобільників компанією Microsoft зараз стало відомо, що підготовлювані до випуску моделі не будуть смартфонамі, здатними конкурувати з iPhone або Android. Передбачається, щ о телефони Microsoft Pink будуть призначені для молодіжної аудиторії, особливо для активних користувачів соціальних інтернет-мереж.
За деякими даними, один з телефонів Microsoft буде виконаний у вигляді вертикального слайдера, другий матиме традиційну форму нерозкладного блоку.

У самій компанії Microsoft прокоментували таким чином: "Про, Pink - це чутки, які ми не коментуємо. Microsoft нічого не оголошувала на цю тему, ми можемо коментувати тільки те, що публічно озвучене ринку", - заявили в компанії.

Комментариев нет: